KUNDERNE OG SAMARBEJDSPARTNERNE ER ESSENTIELLE FOR DEN GODE EVENT

Mine kunder og samarbejdspartnere er med hele vejen i udviklingen af eventen. Det er derfor vigtigt med et kompetent samarbejde, der sikrer effektivitet, engagement og kvalitet. Fælles for dem alle er, at fokus er rettet mod at skabe en unik attraktionsværdi, der samtidig tilgodeser eventgæsternes behov. Kunderne tæller alt fra små og større events i lokalområdet. 

AALBORG CITYFORENING

FLEMMING THINGBAK, DIREKTØR

Hanne arbejder som eventkoordinator på Aalborg Citys kontor. Hun begyndte med et enkelt projekt i 2007, “Mode & Kultur”, det der i dag hedder Aalborg i Rødt, hvor nu flere end 125 butikker deltager aktivt. Hanne kom derefter ind over flere projekter, som planlægning af årets aktiviteter til cityforeningens aktivitetskalender, som vi med stolthed har udviklet til Årsbogen. Dertil er Hanne også med til planlægning og gennemførelse af vores messedeltagelse med stand og modeshow på Forårsmessen i Aalborg Kongres & Kultur Center. Hanne er dedikeret og bidrager i særdeleshed med høj kvalitet, kreativitet og efterfølgende evalueringer.


MARCO EVARISTTI

KUNSTNER

Da jeg i september 2014 skulle opføre mit fantastiske show "Nine by seven" på Skråen i Aalborg, var Hanne med til at planlægge og gennemføre et arrangement i arrangementet. Sammen planlagde vi rammerne og derefter stod Hanne selv for resten, en hjælpende hånd så jeg blot skulle koncentrere mig om min del af showet. Jeg er Hanne taknemmelig for opbakningen og tiltroen til mit show.


AALBORG KARNEVAL

KRESTEN THOMSEN, DAGLIG LEDER

Hanne har i 2014 medvirket til at planlægge Maskerade som nyt event under Aalborg Karneval. Hun har været den drivende kraft og projektleder for udviklingsteamet, med fokus på indhold, stil, opsætning og selvfølgelig ekstravagance. Der er meget hjerte i Hannes arbejde, og når hun siger A siger hun også B. Vi har fået etableret en hel ny event, som er helt unik for Aalborg Karneval og som vi kan forædle de næste mange år. 


MBM GROUP

METTE BUGGE, INDEHAVER & KONSULENT

Jeg har igennem de sidste 10 år stødt på Hanne i forskellige sammenhænge, hvor jeg altid er blevet mødt med hendes glade væsen og begejstrede tilgang til opgaver af meget forskellig art. Senest har Hanne og jeg arbejdet sammen i forbindelse med planlægning og afvikling af Maskerade i samarbejde med Aalborg Karneval. Hanne er en multikunstner. Hun formår at skabe spændende visioner og holdbare løsninger - samtidig med at have et godt nærvær i forhold til både kunder og leverandører. Personligt nyder jeg at arbejde sammen med Hanne, da vi supplerer hinanden godt.


HIGHLINE FASHION

JØRN MUNCH, DIREKTØR

Jeg kan varmt anbefale Hanne Kræn som eventkoordinator, hvis man ønsker et professionelt samarbejde. Jeg har lært Hanne at kende som en yderst kompetent samarbejdspartner med store kreative kompetencer samt et godt drive og fingeren på pulsen. Hanne hjælper med tilrettelæggelsen af vores større shows, hvor der skal holdes et solidt overblik og hovedet koldt, for at få modellerne klædt på og ind på catwalken til tiden og ikke mindst i den rigtige rækkefølge. Og så er hun en herlig person at være sammen med, når der skal brainstormes - sammen har vi løftet totaloplevelser til næste niveau. 


HUSET SCHWAB

MARTIN SCHWAB, SKUESPILLER & KOMMUNIKATIONSUNDERVISER

Hanne Kræn har bidraget til udvikling af salg af billetter til Købmanden Jens Bang, samt mange andre opgaver i forbindelse med arrangementet. Som eventkoordinator for Maskerade under Aalborg Karneval, har vi ligeledes arbejdet sammen da hun bad mig om at være aftenens konferencier. Vi har haft et fantastisk samarbejde - og det er altid en fornøjelse af arbejde sammen. Hanne kommer rundt om hele eventen og kommer med konstruktive input til både detaljer og helhed.


DOK#1

HANNE ELKJÆR 

Jeg har mødt Hanne i flere sammenhænge, men arbejdet sammen med hende i bestyrelsen for DOK#1 (Design & Kunsthåndværk). Hanne er yderst behagelig at arbejde sammen med og hun er en af de her uundværlige ildsjæle som vi har for få af! Hertil skal lægges et stort overblik og en masse seriøsitet. Og kedeligt bliver det aldrig. Vi holder fokus og får noget fra hånden.


ANNETTES TORVEHANDEL

ANNETTE FONSECA 

Jeg henvendte mig til Hanne, for at høre om hun havde gode idéer til hvordan man kunne få godt gang i Aalborg grønttorv. Til det hjalp hun med at få startet en stadeplads på Gabelstorv i Aalborg. Hun er kommet med en masse input og blandt andet sørget for, at vi fik en dialog i gang med Aalborg Kommune, Friis og VisitAalborg. Oplevelsen af samarbejdet med Hanne har været utrolig positiv og hun har haft en stor indflydelse på Torvemarkedet med hendes mange kreative idéer.


GRETHE GRUNDAHL

GRETHE GRUNDAHL

Godt jeg har lært Hanne at kende! Vi kommer helt sikkert til at lave en masse ting sammen. Hun passer lige ind i vores team. 


MAISON JØRGEN SIMONSEN

JØRGEN SIMONSEN, HAUTE COUTURE-DESIGNER, PARIS

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen og entreprenør A. Enggard afholdt i maj 2015 indvielsen af det storladne projekt "Musikhuskvarteret" på havnefronten i Aalborg. For at markere dette på en lidt utraditionel og anderledes, men meget ambitiøs vis, blev jeg inviteret til at afholde et Couture-show i bygningen. Hanne Kræn blev i den sammenhæng hyret ind som event-koordinator. Hanne stod for alt det praktiske i forberedelserne til og selve udførelsen af showet. Hun havde det "forkromede overblik" iht. alt klappede og faldt i hak op til, under og efterfølgende. Alt fra koordinering af modeller og prøver på samme, til opsætning af back-stage, kaldeordre, påklædning og organisering af nedpakning efter endt show. Min oplevelse af samarbejdet med Hanne Kræn var fantastisk. Intet mindre. Hanne gik til opgaven med en udsagt professionalisme, som fuldt ud kan måle sig med de produktionsansvarlige jeg i min karriere har arbejdet med i Paris, Milano, New York og Los Angeles. Jeg er meget imponeret over hendes totale dedikation til processen og hendes evne til at læse og forstå en situation og den/de personer, indbefattet i samme - især under pres, som ved et stort anlagt modeshow som dette. At jeg fik muligheden for at fremvise mine kreationer under lidt anderledes forhold, end dem jeg normalt arbejder under, men med at udkomme, der absolut var på niveau med den standard, jeg får og forventer mig af en sammenarbejdspartner her i udlandet. 

Hanne Kræn gjorde et fantastisk stykke arbejde, og jeg er overbevist om, at showet ikke ville have været den samme store succes uden hendes grundige, dedikerede og professionelle arbejdsindsats. 


EJENDOMSMÆGLERFIRMAET THORKILD KRISTENSEN

JETTE GUDIKSEN, INDEHAVER

Jeg mødte Hanne Kræn i forbindelse med et Haute Couture-show med designer Jørgen Simonsen, Paris. Jeg stod for showet og kom i denne forbindelse i kontakt med Hanne Kræn. Hanne har hjulpet til med alt til showet lige fra koordinering af småting til at styre hele showet backstage. Hanne er utrolig dygtig. Hun er meget ordentlig, hun har styr på tingene og perfektionist. Hun følger op på alt og bliver ved til alt er på plads. Hanne er dejligt at arbejde sammen med. Hun er glad og altid parat til at finde en løsning. Jeg har været utrolig glad for at arbejde sammen med Hanne. Jeg ville ikke tøve med at vælge hende igen, hvis jeg havde brug herfor. Hanne har bidraget til, at alt gik perfekt. Hanne kunne vi ikke undvære og jeg vil give hende mine bedste anbefalinger. 

HANNE KRÆN // SØNDERGADE 27B // DK-9000 AALBORG // +45 4058 8822 // MAIL@HANNEKRAEN.DK