DOK#1 & GABELS TORVEMARKED

NOMINERET "ÅRETS KOLLEGA 2014"
Uddelt af Aalborg Cityforening
Nomineret på vegne af Danske Bank

KUNDEARRANGEMENTER,
Marco Evaristti "Nine by seven"
2014

MEDLEM,
Bestyrelsen i Dok#1
2010-2014

MARKED,
Dok #1 Kunsthåndværk & Design
2011 & 2013

MEDSTIFTER,
Gabels Torvemarked
2013

Dok#1 er en nordjysk platform for udstilling af kunsthåndværk og design af høj kvalitet. Et opsigtsvækkende event for nordjyderne samt et salgsforum og netværk for de mange kunsthåndværkere og designere, som bor og arbejder i Nordjylland. Ovenstående billede er fra Dok#1, som er placeret på Toldbods Plads i Aalborg - en ikke helt tilfældig placering da stedet signalerer nytænkning og udvikling.

Som medstifter af Gabels Torvemarked har vi formået, at skabe en autentisk og sansefuld stemning med friske danske kvalitetsråvarer fra lokale forhandlere i midten af Aalborg. Fokus var at skabe og designe en helstøbt torvestemning for de handlende, over sommeren 2013, hvor alt fra boder, parasoller, poser og aktiviteter skulle sikre den røde tråd gennem alle dele af oplevelsen. På Gabels Torvemarked kunne de handlende opleve duften og smagen af forskellige råvarer og derved købe beviset på, at godt håndværk bringer de bedste smagsnuancer frem. 

Jeg fungerede som koordinator gennem alle dele af processen i samarbejde med formanden for Aalborg Grønttorv Annette Fonseca, Friis og VisitAalborg.

DOK#1, GABELS TORVEMARKED & MARCO EVARISTTI


HANNE KRÆN // SØNDERGADE 27B // DK-9000 AALBORG // +45 4058 8822 // MAIL@HANNEKRAEN.DK